Meld je initiatief aan

En wordt ook deelnemer aan het Fiskpaad

Ben je zelf betrokken bij een initiatief met als thema vis, (beroeps)visserij en/of visserijcultuur en heb je interesse om deel te nemen aan het Fiskpaad? Meedoen is simpel! Vul het contactformulier op onze website in en kies voor de optie “Ik wil een initiatief aanmelden”.

Wij zullen vervolgens contact met je opnemen en je vragen enige informatie, beeldmateriaal (foto’s) en een aantal gegevens van het initiatief beschikbaar te stellen. Voor het aanleveren van de gevraagde informatie kun je gebruikmaken van het deelnameformulier wat wij zullen toesturen. De aangeleverde informatie zal door ons worden doorgenomen en er zal worden beoordeeld of het initiatief aansluit bij de doelstellingen van het Fiskpaad.

Vervolgens nemen wij opnieuw contact met je op. Sluit je initiatief aan bij het Fiskpaad? Dan vragen wij je toestemming om de aangeleverde gegevens te plaatsen op onze website en word je toegevoegd als deelnemer van het Fiskpaad.

Deelnemen? Vul het contactformulier in Contact
Perspectief voor een duurzame visserij

Het project Fiskpaad is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma 'Perspectief voor een duurzame visserij' en wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Visserij Fonds, het Ministerie van Economische Zaken en de Provinsje Fryslân.

Blijf op de hoogte van onze deelnemers en activiteiten: