Visrestaurant PIER

Proeven Pier
Wat de zee ons schaft

Visrestaurant PIER is een echt familiebedrijf en wordt gerund door de familie Alta. Uit eten bij PIER is het hele jaar door heerlijk. ‘s Zomers vanwege het grote gezellige terras en ‘s winters krijg je in het restaurant het gevoel alsof je bij vrienden aan de keukentafel zit terwijl je ziet hoe de keukenbrigade met veel plezier de heerlijke gerechten bereidt.

Heerlijke paling van 'Fryske Fisker' Ale de Jager

Heerlijke paling van ‘Fryske Fisker’ Ale de Jager

Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel, wij werken enkel met verse en seizoensgebonden producten. De verse vis komt van lokale visserijbedrijven, de duurzaam gevangen paling van ‘Fryske Fisker’ Ale de Jager en de schaal- en schelpdieren van Meromar Seafoods. Daarnaast bieden we een gevarieerd menu van vleesgerechten zoals een heerlijke malse tournedos en goed gemarineerde lamsracks. Het assortiment is seizoensgebonden en dus ook onze kaart. Wij vernieuwen regelmatig het menu, om u telkens weer te verrassen met diverse smakelijke gerechten.

Lunch, diner en borrelhap worden bereid in de open keuken, waar we met verse streek- en seizoensproducten koken en… dat proef je! De bar, open keuken, robuuste inrichting en warme verlichting zorgen voor een entourage waarin je een sfeervolle en gastronomische avond kunt beleven. Kom gezellig tafelen, proeven en genieten van o.a. verse tong, paling, scheermessen, garnalen en oesters. Kortom: “Wat de zee ons schaft.”

Waar zijn wij te vinden?

Het sfeervolle visrestaurant PIER is gevestigd aan de Grote Bredeplaats, het gezellige horecaplein van de Harlinger binnenstad.

Visrestaurant Pier

Visrestaurant Pier

Kijk op onze website voor meer informatie over ons restaurant. Wilt u reserveren? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

Openingstijden
Visrestaurant PIER is 7 dagen per week geopend, van 11.00 tot 21.00 uur. Onze keuken is geopend tot 21:00 uur, hierna kunt u natuurlijk nog bij ons nagenieten met een drankje.

Visrestaurant PIER
Grote Bredeplaats 23, 8861 BA Harlingen
Tel. 0517 – 23 54 51
E-mail: info@visrestaurantpier.nl
Website: http://www.visrestaurantpier.nl/

Perspectief voor een duurzame visserij

Het project Fiskpaad is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma 'Perspectief voor een duurzame visserij' en wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Visserij Fonds, het Ministerie van Economische Zaken en de Provinsje Fryslân.

Blijf op de hoogte van onze deelnemers en activiteiten: