Visrestaurant De Tjotter

Proeven lesandre (3)
De zilte zee puur op je bord

Visrestaurant De Tjotter, al zestien jaar hèt visrestaurant van Harlingen voor de beleving van vis, schelp- en schaaldieren. Dagverse streekproducten die rechtstreeks afkomstig zijn van de Harlinger visafslag. “Waar je de zilte zee puur op je bord tegenkomt.” Het specialiteitenrestaurant is gelegen aan een van de mooiste getijden-binnenhavens van Friesland en beschikt over een terras aan het water, met uitzicht op de unieke Noorderhaven en de beroemde Leeuwenbrug.

tjotter

Heerlijke visgerechten op het terras in de karakteristieke havenstad Harlingen

De kookstijl van de keukenbrigade is modern met Belgische invloeden. Behalve de visspecialiteiten is De Tjotter ook het adres voor vegetarische en vleesgerechten. De Tjotter voert daarnaast de nieuwe formule van oester & visbar om de gasten te laten genieten van diverse visdelicatessen.

Heeft u een dieet, geen probleem, laat het ons weten en wij koken aangepast voor u. Van amuse tot de bonbon bij de koffie, alles is ambachtelijk bereid in eigen keuken.

Waar zijn wij te vinden?

Visrestaurant De Tjotter is gevestigd aan één van de mooiste getijden-binnenhavens van Friesland in de karakteristieke havenstad Harlingen.

Kijk op onze website voor de meest recente menukaart. Wilt u reserveren? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Tevens kunt u via onze website online een reservering plaatsen.

Visrestaurant De Tjotter
St.Jacobstraat 1-3, 8861 AX Harlingen
Tel. 0517-414691
E-mail: info@detjotter.nl 
Website: http://www.detjotter.nl/

Perspectief voor een duurzame visserij

Het project Fiskpaad is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma 'Perspectief voor een duurzame visserij' en wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Visserij Fonds, het Ministerie van Economische Zaken en de Provinsje Fryslân.

Blijf op de hoogte van onze deelnemers en activiteiten: