Veltman Vis

Proeven Veltman Vis
Visleverancier voor horeca én particulier

Veltman Vis Service levert zes dagen per week meer dan 500 verschillende producten aan horeca bedrijven en instellingen. Ook particulieren kunnen bij Veltman terecht voor heerlijke verse visproducten.

Ondernemers
Bij Veltman Vis Service ligt de nadruk op kwaliteit, niet op kwantiteit. De vis komt rechtstreeks uit het water, wordt verwerkt en gaat direct door naar de klanten, zo kunnen we sneller en verser leveren en de kwaliteit en versheid van onze producten garanderen. Veltman denkt graag mee als het om de keuze voor een vissoort gaat, of om het samenstellen van de menukaart. Ook kun je gebruiken maken van de kennis en expertise van Veltman en vertellen zij graag het verhaal bij de vis.

Particulieren
Naast ondernemers kunnen ook particulieren bij Veltman in Harlingen terecht voor verse vis, schaal- en schelpdieren. Je kunt de vis  online bestellen en dan wordt deze in de meeste gevallen thuisbezorgd, maar je kunt de vis ook zelf ophalen bij Veltman. De website eetvis.nl biedt een breed scala aan producten, waar we vanuit Fiskpaad in het bijzonder de streekproducten willen uitlichten.

Vers en beschermd verpakt
Direct na de aanvoer vanaf zee wordt de verse vis in Harlingen verwerkt, verpakt en verzonden. De bestelling wordt de dag voor levering gevacumeerd en ingepakt in een waterdichte EPS BOX. Deze dozen zijn speciaal ontworpen om de producten gegarandeerd beschermd, gekoeld en geïsoleerd te transporteren. De EPS BOX is hygiënisch, isolerend, waterafstotend en zeer sterk tegen stoten. Zo blijft een lage temperatuur gewaarborgd en komt de vis gegarandeerd koel en vers aan huis.

Lokaal gevangen vis en visserijproducten

Veltman Vis Service BV vindt het belangrijk dat ze verse producten kunnen leveren waarvan de herkomst te traceren is en duurzaam geproduceerd zijn. Duurzaamheid staat in het teken van de toekomst.

Veltman koopt veel van de producten rechtstreeks bij de vissers. Dit biedt hen zekerheid en onze klanten een vers product. Daarnaast stimuleren we kleinschalige visserij waardoor we niet alleen speciale producten kunnen leveren, maar ook bijdragen aan een duurzame vorm van visserij, met respect voor de natuur. Zo levert visser Max Hoogerman, die op kleinschalige wijze met zijn vissersschip de HA 11 vist op de Waddenzee, aan Veltman verse zeebaars en harders.

Zeekraal

Zeekraal

Ook kun bij Veltman terecht voor het prachtige erkende streekproduct Laaxumer bot, dat wordt aangeleverd door de gebroeders De Vries uit Laaxum. Maar ook heerlijke kokkels en mesheften en seizoensgebonden zeegroenten, waaronder lamsoor en zeekraal zijn bij Veltman verkrijgbaar.

Kijk voor meer streekproducten op www.eetvis.nl/streekproducten.html

Waar zijn wij te vinden?

Veltman Vis Service BV is gevestigd in de Friese havenstad Harlingen.

Veltman Vis Service BV

Veltman Vis Service BV

Meer weten?
Wilt u meer weten over ons en/of de producten die wij leveren? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Veltman Vis Service BV
Industrieweg 18, 8861 VH Harlingen
Tel. 0517 – 418338
E-mail: info@veltmanvis.nl 
Internet: http://www.veltmanvis.nl

Voor particuliere bestellingen: http://www.eetvis.nl

Perspectief voor een duurzame visserij

Het project Fiskpaad is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma 'Perspectief voor een duurzame visserij' en wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Visserij Fonds, het Ministerie van Economische Zaken en de Provinsje Fryslân.

Blijf op de hoogte van onze deelnemers en activiteiten: