Restaurant ‘t Plein

Proeven 't Plein

‘t Plein in Joure is een sfeervol restaurant, waar je zelfs ín de keuken kan eten. De gerechten zijn Frans georiënteerd en er wordt gewerkt met uitsluitend verse ingrediënten, met veel aandacht voor het regionale product.

Het restaurant is aangesloten bij Fryslân Culinair, een samenwerkingsverband van restaurants in Friesland. De cuisiniers worden geinspireerd door wat de omgeving hen biedt aan streekproducten en gerechten. Voor vis betekent dit dat het aanbod grotendeels bestaat uit vissoorten uit de Friese Meren, de Waddenzee en Noordzee en IJsselmeer.

 

‘t Plein in Joure organiseert regelmatig kookworkshops en kookdemonstraties, o.a. visbereidingen. Houdt hiervoor de website in de gaten. De demonstraties bestaan uit fileer- en bereidingsmogelijkheden en aansluitend (vaak) een diner gekoppeld aan het thema.

Rietse febr 2011 2666

Restaurant ‘t Plein
Douwe Egbertsplein 1a
8501 AB Joure
Telefoon: (0513) 41 70 70
Email: plein@euronet.nl

Perspectief voor een duurzame visserij

Het project Fiskpaad is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma 'Perspectief voor een duurzame visserij' en wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Visserij Fonds, het Ministerie van Economische Zaken en de Provinsje Fryslân.

Blijf op de hoogte van onze deelnemers en activiteiten: