Restaurant Eindeloos

Proeven Willem Schaafsma
Eindeloos lekker en bewust eten

Eindeloos is een restaurant waar gastvrijheid en gastronomie voorop staan. Biologisch, duurzaam en het seizoen vormen de uitgangspunten bij de inkoop van onze producten.

willem_schaafsma

Willem Schaafsma

Elke dag worden de mooiste ingrediënten uit de regio  bij Eindeloos geleverd. Met respect voor de pure smaak worden de gerechten door chef-kok Willem Schaafsma bereid, met als resultaat harmonieuze gerechten waarbij de klassieke bereiding op verrassende wijze wordt gecombineerd met eigentijdse accenten. De beste ingrediënten dat spreekt voor zich! Van spartel verse vis tot de mooiste dagverse groente. En voor die topkwaliteit betaalt u heel plezierige prijzen.

Seizoensproducten

Restaurant Eindeloos richt zich op biologische (seizoens)producten, liefst uit de buurt. De meeste consumenten hebben ervaring met keurmerken en labels, zoals MSC en Beter Leven logo’s in de supermarkt. Bij Eindeloos is een keurmerk niet het uitgangspunt, het uitgangspunt is dat het product op eerlijke wijze is geproduceerd op een zo dier- en milieuvriendelijk mogelijke wijze en de producent een eerlijke prijs heeft gekregen.

Vis
Voor vis geldt dat Willem Schaafsma, eigenaar en chef-kok, het liefst het verhaal achter de vis kent. Wie heeft deze vis gevangen en waar? Hoe zit het met de visbestanden en het paaiseizoen? Eindeloos staart zich niet blind op keurmerken, maar duikt de diepte in met haar ingrediënten uit zee!

Waar zijn wij te vinden?

Zondag & maandag zijn wij gesloten, maar voor gezelschappen gaan wij graag open. Dinsdag tot en met zaterdag serveren wij diner vanaf 18:00

Restaurant Eindeloos is telefonisch bereikbaar op 058-2130835. Ook kun je online reserveren en meer informatie vinden op de website www.restauranteindeloos.nl

Perspectief voor een duurzame visserij

Het project Fiskpaad is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma 'Perspectief voor een duurzame visserij' en wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Visserij Fonds, het Ministerie van Economische Zaken en de Provinsje Fryslân.

Blijf op de hoogte van onze deelnemers en activiteiten: