Pizzeria Trattoria Pingjum

Proeven trattoria pingjum
Italiaans met Fryske streekproducten

De mooiste dingen komen onverwacht, zo ook de heerlijke gerechten van Pizzeria Trattoria Pingjum. Hier worden heerlijke traditionele Italiaanse gerechten geserveerd, maar met een Fryske twist!

EdenMarjet

Eigenaars Ed en Marjet van Pizzeria Trattoria Pingjum

Eigenaars Ed en Marjet gebruiken zoveel mogelijk regionale of biologische producten uit de directe omgeving, waaronder heerlijk vers gevangen vis uit de Noordzee en kokkels en scheermessen uit Waddenzee. Hiermee maken ze de meest heerlijke pasta’s en pizza’s.

Dat de gerechten bijzonder zijn blijkt wel uit de recensie van Laura de Grave, recencent bij Jamie (jun/jul 2014): “Je hoeft niet per se naar Italië om de zon op je bord te proeven. Ook in Nederland zitten pareltjes van Italiaanse adresjes. Zowel in Limburg -de hak van Nederland- als in het oosten, noorden en westen.

(…) Mocht je ooit over de Afsluitdijk rijden en een onbedwingbare trek krijgen in Italiaans eten, neem dan de afslag naar Pingjum. De pizza’s en pasta’s en heerlijke dagelijks wisselende gerechten zijn bereid met veelal biologische of Friese streekprodukten, zoals kokkels en scheermesjes van het Wad, vissen van de Noordzee en zelf geslacht biologisch vlees.”

Waar zijn wij te vinden?

Pizzeria Trattoria Pingjum is te vinden in het pittoreske Friese dorpje Pingjum.

pizzeria-pingjum

Reserveren is wenselijk, zowel voor de lunch als diner. Kijk op onze website voor de meest recente menukaart. Wilt u reserveren? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

Openingstijden
Vanaf laatste weekend september tot het voorjaar:
Donderdag t/m Zondag vanaf 12:00 uur
Gedurende de zomermaanden ook op woensdagen geopend.

Pizzeria Trattoria Pingjum
Grote Buren 9, 8749 GC Pingjum
Tel. 0517-789164
Website: www.pizzeria-pingjum.nl
Perspectief voor een duurzame visserij

Het project Fiskpaad is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma 'Perspectief voor een duurzame visserij' en wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Visserij Fonds, het Ministerie van Economische Zaken en de Provinsje Fryslân.

Blijf op de hoogte van onze deelnemers en activiteiten: