De Waard van Ternaard

Proeven De Waard van Ternaard8

Als je Ternaard opzoekt op de kaart ligt het vlak onder de Waddendijk, naast het toepasselijk geheten Visbuurt en ten Noorden van Dokkum. Herberg de Waard van Ternaard is nauw verbonden met de regio, niet alleen door de prominente plek op het dorpsplein en het prachtige karakteristieke pand, maar ook door de menukaart van het restaurant.

Producten komen zo veel mogelijk uit de regio: de kaas komt bij Friese boeren vandaan, de vleeswaren bij de lokale slager en de vis via de Goede Vissers die met name op de Waddenzee actief zijn. Er wordt seizoensgebonden gekookt en bij de inkoop van producten wordt rekening gehouden met de impact op het milieu.

Niet alleen kan je hier heerlijk genieten van seizoensgebonden streekproducten uit de Waddenzee, je kan ook nog overnachten in de herberg. Je komt gegarandeerd tot rust bij de Waard van Ternaard, waar wat wij noemen ‘streekliefde’ de doorslag geeft bij de te maken bedrijfskeuzes.

De Waard van Ternaard is biedt naast overnachtingsmogelijkheden en een uitgebreide lunch en dinermogelijkheden ook mogelijkheden als trouwlocatie. Daarnaast is de Waard van Ternaard uitermate geschikt als vergaderlocatie of locatie voor een bijeenkomst, waarbij de sfeer van het Noorden en de rust van het Waddengebied een extra dimensie geeft aan samenwerken en teamactiviteiten.

Er worden regelmatig voordrachten, exposities en workshops georganiseerd, van koken tot wadfotografie. Wil je meer weten? Kijk dan op de website www.herbergdewaard.nl.

Herberg de Waard van Ternaard
De Groedse 3
9145RG Ternaard

Tel: 0519 57 18 46
Fax: 0519 57 22 18
Mail: info@herbergdewaard.nl

Herberg de Waard van Ternaard is geopend van woensdag tot en met zondag, van lunchtijd tot en met diner. Reserveren wordt op prijs gesteld. Zie voor meer info de website www.herbergdewaard.nl.

Perspectief voor een duurzame visserij

Het project Fiskpaad is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma 'Perspectief voor een duurzame visserij' en wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Visserij Fonds, het Ministerie van Economische Zaken en de Provinsje Fryslân.

Blijf op de hoogte van onze deelnemers en activiteiten: