Contact

Ben je zelf betrokken bij een initiatief met als thema vis, (beroeps)visserij en/of visserijcultuur en heb interesse hebt om deelnemer te worden aan het Fiskpaad? Of wil je graag deelnemen aan 1 van de initiatieven die al zijn aangesloten bij Fiskpaad? Vul je naam en e-mailadres in en kies bij ‘Uw keuze’ de juiste optie: ‘Ik wil een initiatief aanmelden’ of ‘Ik wil deelnemen aan een initiatief’.

Ook wanneer je tips voor ons hebt over een leuk initiatief dat mogelijk aan kan haken bij Fiskpaad, horen we natuurlijk graag! Vul dan ook je naam en e-mailadres in en kies de optie ‘Ik heb een tip’.

In het laatste veld ‘Uw bericht’ heb je de mogelijkheid aanvullende informatie te geven over bijvoorbeeld je eigen initiatief waarmee je wilt deelnemen aan Fiskpaad, aanvullende informatie over de tip die je ons geeft of het initiatief binnen Fiskpaad waaraan je wilt deelnemen.

Klik na het invullen van het contactformulier op ‘Verzenden’. Na ontvangst van je bericht zullen we z.s.m. contact met je opnemen.

Uw naam*

Uw email*

Uw keuze

Uw bericht

Perspectief voor een duurzame visserij

Het project Fiskpaad is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma 'Perspectief voor een duurzame visserij' en wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Visserij Fonds, het Ministerie van Economische Zaken en de Provinsje Fryslân.

Blijf op de hoogte van onze deelnemers en activiteiten: