Heeft u tips voor het Fiskpaad?

Wij zijn altijd op zoek naar leuke, interessante, nieuwe initiatieven die kunnen aanhaken bij het Fiskpaad. Tijdens een vakantie, dagje uit, een familiedag of personeelsuitje heeft u wellicht een vis, visserij of visserijcultuur gerelateerd initiatief gezien of bezocht dat in uw ogen thuishoort binnen het Fiskpaad. Of wellicht heeft u zelf een leuk initiatief en wilt u deelnemen aan het Fiskpaad? Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Stuur ons een bericht of vul ons online contactformulier in. Vermeld in uw bericht om welk soort initiatief het gaat (ZIEN, PROEVEN of DOEN) en indien mogelijk de contactgegevens van het door u aangedragen initiatief. Op basis van de door u aangeleverde informatie zullen wij nagaan of het initiatief past binnen de doelstellingen van het Fiskpaad en zullen we contact opnemen met de initiatiefnemers/eigenaren. Wie weet wordt uw tip toegevoegd aan het Fiskpaad!

Geef uw tips aan ons door via het contactformulier Contact
Perspectief voor een duurzame visserij

Het project Fiskpaad is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma 'Perspectief voor een duurzame visserij' en wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Visserij Fonds, het Ministerie van Economische Zaken en de Provinsje Fryslân.

Blijf op de hoogte van onze deelnemers en activiteiten: